Није за сваког: Хотел на Бахамима за госте од 120 кг

Пратите нас
У одмаралишту на Бахамима снима се емисија посвећена дебелим људима, а кандидати искрено причају шта их мучи. Алис из Нотингема избегава одлазак у продавницу, а Дејн из Шефилда је отказао венчање.

Једини светски хотел за „плус сајз“ особе угостио је своје прве госте. Одмаралиште на бахамском острву Елеутера осмишљено је за оне који се „осећају непријатно“ у уобичајеним одмаралиштима, а у њему ће се снимати и телевизијска емисија „Клуб 18 то 30 Стоун“, у преводу — за оне између 110 и 190 килограма.

Сви гости тежи су од 120 килограма, а њихова тежина је допринела да замрзе летње празнике и уживање у морским радостима. Сад их емисија прати у једнонедељном боравку на Бахамима, где граде властито самопоуздање и уживају у активностима попут спуштања тобоганом, што су досад избегавали.

Уређено летовалиште има лежаљке које могу поднети тежину од чак 250 килограма, док су кревети ојачани челичним шипкама, како током ноћи не би дошло до могућег урушавања. „Дејли мејл“ је детаљније представио кандидате, а емисија се емитује на телевизији ИТВ уторком од 21 сат.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала