Опасан плен: Код жене-терористе пронађена гомила порно-филмова

© AP Photo / Frank AugsteinХиџаб
Хиџаб - Sputnik Србија
Пратите нас
Активна џихадистичка бојовница коју је увек красило „високоморално“ понашање према њеном супругу и другим члановима терористичке групе показала се као „преображени ђаво“.

Немачка редакција Спутњика извештава позивајући се тамошње медије да су курдски борци открили један терабајт порнографских филмова на лаптопу Белгијанке која се придружила ДАЕШ-у и удала се за једног терористу.

Проститутка - Sputnik Србија
Секс и терористи: Једно причају, друго раде

Док су истраживали хард диск њеног рачунара, курдски борци су открили да је жена такође гледала и фудбалске утакмице и холивудске блокбастере, које је ДАЕШ прогласио грешним.

Младу Белгијанку ухапсили су курдски борци кад су Сиријске демократске снаге ослободиле Раку, главно упориште ДАЕШ-а.

То није први пут да је доказана веза између ДАЕШ-а и сексуално експлицитних садржаја које су терористи даунлоудовали. Порнографске фотографије и филмови често су налажени на лаптоповима џихадиста, на којима су снимци одсецања глава одмах поред порнографије, рекао је раније „Билду“ амерички генерал-потпуковник Мајкл Флин.

У јулу ове године, бивши директор америчке обавештајне службе оптужио је ДАЕШ за лицемерје, рекавши да је на око 80 одсто лаптопова који су припадали џихадистима пронађен порнографски материјал, што је противно законима те терористичке групе.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала