Постала интернет звезда кад је Трампу показала средњи прст, а онда добила — отказ

© AFP 2023 / Brendan SmialowskiТренутак у ком је Јули Бриксман показала средњи прст председнику САД Доналду Трампу
Тренутак у ком је Јули Бриксман показала средњи прст председнику САД Доналду Трампу - Sputnik Србија
Пратите нас
Самохрана мајка Јули Бриксман показала је средњи прст председнику САД Доналду Трампу када је његова колона прошла поред ње док се возила бициклом, а за тај гест „награђена“ је отказом од свог послодавца.
Доналд Трамп и Шинзо Абе - Sputnik Србија
Трамп у Јапану правио гаф до гафа, врхунац био кад је заборавио Меланију (видео)

Њен потез снимио је званични фотограф Беле куће, Брендан Смијаловски, а након што се слика проширила интернетом, Бриксманова је изгубила посао.

Она је на фотографији окренута леђима, али фотографију је поносно окачила на своје профиле на Фејсбуку и Твитеру, након чега јој је послодавац „Акима“, који сарађује са владом САД, саопштио да је добила отказ, преноси АФП.

„Рекли су ми ’желимо да се раздвојимо од тебе‘. У суштини рекли су ми да не могу да имам непристојне и опсцене ствари на друштвеним мрежама. Дакле, они су назвали то што сам му показала средњи прст опсценим“, рекла је она за „Хафингтон пост“.

„Он је пролазио поред и мени је крв почела да кључа. Помислила сам, он је опет на проклетом терену за голф“, рекла је Бриксманова за „Хафингтон пост“.

Инцидент се догодио 28. октобра, на путу ка једном од Трампових приватних терена за голф, а фотограф Смијаловски рекао је да је увек спреман да направи фотку.

„Никада не знате шта можете видети. Никада не знате шта може да се деси“, рекао је он, додајући да су реакције пролазника честе. 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала