00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
07:00
30 мин
НОВИ СПУТЊИК ПОРЕДАК
17:00
60 мин
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
20:00
60 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
Неко лаже: Трамп или Зеленски
06:54
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
„Сан о слободи“
16:00
30 мин
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
Да ли је могућ НАТО без САД?
17:00
60 мин
ЈучеДанас
На програму
Реемитери
Студио Б99,1 MHz, 100,8 MHz и 105,4 MHz
Радио Новости104,7 MHz FM
Остали реемитери

„Кувајте са Спутњиком“: Пробајте пиринач с говедином на киргистански начин (видео)

© YT/SputnjikПлов са говедином
Плов са говедином - Sputnik Србија
Пратите нас
Пиринач са говедином једно је од заштитних јела ове азијске земље. Одушевиће вас!

Детаљније у видеу!

Састојци:

1 килограм говедине,

1 килограм пиринча,

1 килограм црног лука,

500 грама наранџасте шаргарепе,

500 грама жуте шаргарепе,

150 грама биљног уља,

2 црвене љуте паприке,

1 главица белог лука,

100 грама леблебија,

брашно (тесто као за питу),

10 грама соли,

10 грама бибера,

кумин (количина по укусу).

Начин припреме:

Говедину исецкати на ситне парчиће. Исецкати шаргарепу и лук. Пропржити их у већој шерпи, а затим у шерпу додати и исецкану говедину. Када говедина порумени, додати и леблебију и кувати 40 минута на тихој ватри. Затим додати пиринач, зачине и промешати. Када пиринач упије воду, додајте бели лук и паприку и оставите да се крчка још 20 минута. Равномерно развући тесто оклагијом. Пиринач оставити да одстоји у топлој сланој води 15 минута. Ставите у рерну загрејану на 300° степени и пеците двадесетак минута. Приликом сервирања исећи припремљено јело на 8 делова.

Пријатно!

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала