Мата Хари на батерије: Играчка за секс шпијунира кориснике

CC0 / Pixabay / Секс играчке
Секс играчке - Sputnik Србија
Пратите нас
Сексуална играчка произведена у Хонгконгу направљена је тако да може, док је у употреби, да шпијунира кориснике без њиховог знања.

Власник вибратора ког је произвела компанија „Ловенс“ из Хонгконга случајно је открио да даљински управљач „играчке“ може снимати амбијенталне звуке док је у употреби и да снимак „складишти“ на власниковом телефону без његовог знања.

Жене пазаре у секс шопу. - Sputnik Србија
Тужба због вибратора-шпијуна

Према корисниковом налогу, кога цитира „Верџ“, одобрен је приступ апликације микрофону и камери како би се омогућила функција ћаскања и да би се пренели говорни клипови на команду, али не да би се снимао звук кад се користи „играчка“.

Корисник тврди да му је представник „Ловенса“ у одговору на жалбу навео да је то „баг“ који погађа само „Андроид“ телефоне и да ће ускоро бити отклоњен ажурирањем софтвера као и да се подаци не шаљу на сервер компаније.

Такође, чини се да су се сличне ствари дешавале и раније са сексуалним „играчкама“ компаније „Ловенс“. Почетком године откривено је да је секси „играчка“, названа „Хаш“, коју је направила ова компанија, осетљива на хаковање, наводи „Верџ“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала