ФК Нови Пазар: Излазимо из лиге

© RuptlyФК Нови Пазар
ФК Нови Пазар - Sputnik Србија
Пратите нас
Фудбалски клуб Нови Пазар на данашњој ванредној седници Управног одбора донео је једногласну одлуку о иступању из такмичења Прве лиге Србије.

„Не желимо више да учествујемо у потпуно нерегуларном такмичењу у којем се унапред знају победници и у којем судије, по директивама одређених људи и клубова, одлучују исходе мечева“, наводи се у саопштењу клуба.

Реџеп Тајип Ердоган приликом његове посете Новом Пазару. - Sputnik Србија
Ердоган: Нови Пазар, мој завичај, мој најмилији град...

Како се истиче, јучерашња утакмица у Добановцима против Будућности 1:1 кап је која је прелила чашу.

„Мало је рећи да је суђење на мечу у Добановцима било катастрофално. Домаћин је био бољи од наше екипе, али смо сигурни да не би дошли до бодова да није било помоћи судија, за које смо добили информације од наших пријатеља да долазе по задатку и да је утакмица унапред завршена. Са друге стране, судија Максимовић оглушио се на скандирање ратном злочинцу Ратку Младићу, вероватно због тога што на то нико не реагује ни када му се скандира на другим стадионима“, наводи се саопштењу.

Новопазарци поручују да је све ово довољан разлог да клуб иступи из даљег такмичења, како не би узалуд трошио новац града јер је очигледно да је улагати новац у српски фудбал потпуни промашај и сигуран губитак.

На крају, Управни одбор истиче наду да ће Скупштина клуба на следећем заседању 8. децембра подржати ову одлуку и да ће клуб напустити такмичење.

Нови Пазар се после 15 одиграних кола налази на осмом месту са 20 освојених бодова.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала