00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
07:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
16:00
30 мин
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
17:00
60 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
Беба и Лола „Београдски играчки центар“: Енергија међу људима је највећи покретач
16:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
„Пјаф“
16:30
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
Како изгледа полувековно дружење са гитаром
17:00
30 мин
ЕНЕРГИЈА СПУТЊИКА
Субвенције од 20.000 евра за кров над главом породицама са децом
17:30
30 мин
ЈучеДанас
На програму
Реемитери
Студио Б99,1 MHz, 100,8 MHz и 105,4 MHz
Радио Новости104,7 MHz FM
Остали реемитери

„Кувајте са Спутњиком“: Русалка са Закавказја (видео)

© СпутњикРусалка
Русалка - Sputnik Србија
Пратите нас
Представљамо русалку — печену пастрмку у комбинацији са прилогом од поврћа и сосом од дрењина.

Ово је изузетно укусно јело са Закавказја, а служи се уз прилог од поврћа и сос од дрењина, које својим киселкастим укусом наглашавају укус рибе. Обавезно пробајте!

Више детаља у видео-рецепту!

Састојци:

 

Главно јело: пастрмка пуњена пропрженим дрењинама и црним луком уз додатак бахара, коњака и павлаке.

Прилог уз јело: паприка, тиквица, патлиџан, шаргарепа, бели лук.

Сос: дрењине, тамјан, павлака.

Декорација: ротквица, купус, лимун.

Биљно уље, зачини и со по укусу.

Количину намирница дозирајте по жељи.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала