Зјуганов: Комунизам ће надживети све Трампове

© Sputnik / Владимир Федоренко / Уђи у базу фотографијаЛидер Комунистичке партије Руске Федерације Генадиј Зјуганов
Лидер Комунистичке партије Руске Федерације Генадиј Зјуганов - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Комунистичке партије Руске Федерације (КПРФ) Генадиј Зјуганов изјавио је да ће комунизам надживети САД и све њене председника, будући да је то најважнији пут развоја човечанства.
Председник САД Доналд Трамп - Sputnik Србија
Трамп: Америка победила у оба светска рата и бацила комунизам на колена

„Комунизам у преводу на руски језик значи заједничко — реч је о заједничким интересима науштрб индивидуалних. Такав систем је створен још у древним цивилизацијама, када су се племена бавила колективним ловом, а после делила плен. Сличну ствар је проповедао и Исус Христос. Комунизам ће надживети све нас и све Трампове, јер је то главни пут развоја човечанства“, рекао је Зјуганов.

Међутим, уколико победи индивидуална, егоистична форма живота, коју Американци желе да наметну целом свету, планета ће умрети, упозорио је он.

„Наша планета неће издржати овај темпо експлоатације. Већ је почела да се свети тајфунима, поплавама, пожарима“, навео је Зјуганов.

Он се осврнуо и на Трампову изјаву да је Америка земља која је победила у оба светска рата, истакавши да је то истина али само ако се каже „заједно са комунистима и руским народом“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала