00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
17:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
21:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
07:00
30 мин
ОРБИТА КУЛТУРЕ
Свет настао испод Гогољевог шињела
16:00
120 мин
МИЉАНОВ КОРНЕР
Реалност је да се Партизан и Звезда боре за место у плеј-ину
20:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
„Розанов“
20:30
30 мин
МОЈ ПОГЛЕД НА РУСИЈУ
Ауторска емисија Љубинке Милинчић
21:30
30 мин
ЈучеДанас
На програму
Реемитери
Студио Б99,1 MHz, 100,8 MHz и 105,4 MHz
Радио Новости104,7 MHz FM
Остали реемитери

Кувајте са нама: Котајк — печена пастрмка са грилованим поврћем

© YT/SputnjikКувајте са Спутњиком
Кувајте са Спутњиком - Sputnik Србија
Пратите нас
Представљамо вам котајк — печену пастрмку са грилованим поврћем и сосом аштарак у духу традиционалне јерменске кухиње.

Ево једне идеје како да припремите печену пастрмку. Пробајте!

Више детаља у видеу!

Састојци

Главно јело: пастрмка премазана сосом аштарак уз мало соли, бибера и нара.

Прилог уз јело: печурке, карфиол, тиквица, патлиџан, шаргарепа.

Сос аштарак: 50 грама ораха, 50 грама ситно сецканог белог лука, мирођија, со, бибер, сирће и биљно уље.

Количину намирница дозирајте по укусу сами.

 

Све вести
0
Прво нова обавештењаПрво стара обавештења
loader
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала