Мален, а супермоћан: Сиријски дечак моли руске научнике за помоћ (видео)

Пратите нас
Да бисте били суперхерој подразумева се да имате посебну моћ. Малени Зулфикар Ибрахим дефинитивно има једну посебну моћ, а то је да на стомак може да „залепи“ било који метални предмет.

Дечак, који је избегао из сиријског града Латакије, постао је познат након што је откривено да има способност да привлачи металне предмете који се попут магнета лепе за његов стомак.

Његови бака и дека се надају да тај „магнетизам“ који дечак поседује неће утицати на његово здравље када порасте.

„Забринути смо због тог феномена. Да будемо искрени, не бисмо волели да га то на неки начин поремети у будућности. Пошто је Русија специјализована за такве случајеве, желимо да га њихови стручњаци испитају и кажу нам о чему се ради и каква је то врста биолошке енергије коју он поседује“, рекао је његов дека.

Малени Ибрахим каже да је приметио да поседује „супермоћ“ када му је испала кашика док је јео супу, коју је његов стомак моментално привукао.

„Јели смо, кашика је пала. Хтео сам да је подигнем, али она се залепила за мој стомак. Мој дека је скинуо кашику са стомака, обрисао је и ставио је на сто. Ја сам узео и виљушку и кашику и поново сам их ’залепио‘ за стомак. Мој стомак је привлачио све што је имало метал у себи. После смо тетка и ја тражили на Јутјубу да ли постоји још неко ко то може да ради. Испоставило се да има још много случајева као што сам ја“, испричао је за РТ.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала