Најсуровији и најнежнији вирални клипови који су обележили годину (видео)

© Flickr / M AfifЕкстремни спорт
Екстремни спорт - Sputnik Србија
Пратите нас
Одлазећа година била је препуна виралних клипова који су корисници друштвених мрежа могли да примете, почев од оних најсуровијих, преко најсмешнијих до оних најнежнијих који су вас остављали без текста.

Редакција Спутњика жели да вас уочи новогодишњих празника подсети на неке од њих.

Све, сада, одмах

Француски режисер направио је компилацију најбољих клипова снимљених „екшн“ камерама. Погледајте шта људи све могу да ураде са својим телом.

Невероватан призор

Пилоти каткад имају невероватне призоре за разлику од путника – ево шта је један пилот Боинговог 787 „дримлајнера“ снимио приликом слетања на новозеландски аеродром.

Држ’се!

Невероватно бурну реакцију на друштвеним мрежама изазвао је снимак „пуцања“ стакленог моста у Кини, али убрзо је објашњено да је у питању дисплеј који имитира пуцање стакла. Занимљиво је како су туристи на то реаговали.

Јакутски супершколарци

На Твитеру се појавио снимак како руска деца у Јакутску веома храбро по невероватној мећави идуу школу. „Сада знате зашто су Руси тако сурови“, био је један од коментара.

Кад дечица упадну у емисију вести…

Један британски професор, који је за Би-Би-Си њуз путем видео-моста гостовао у емисији вести није успео да убеди јавност у своје ставове јер су гледаоци програма видели нешто сасвим друго.

Чему сва та со?

Један од хитова на друштвеним мрежама свакако је био турски кувар Нусрет Гокче, који је показао јавности како се „третира“ месо.

Лоше васпитање

Десило се и то да је руски министар иностраних послова Сергеј Лавров морао да скрене пажњу америчким новинарима на „лоше васпитање“, с обзиром да је уочи састанка са америчким државним секретаром Рексом Тилерсоном једна нестрпљива новинарка хтела што пре да добије изјаву.

Руси „продају фазоне“ америчким хокејашима

Како је нападач Тампа беја Никита Кучеров извео пенал… Сва објашњења су сувишна.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала