Док се већина грађана „борила“ с руском салатом, они су чували небо изнад Србије (фото)

© Министарство одбране Србијемигови
мигови - Sputnik Србија
Пратите насTelegramOdyssey
Док је већина грађана Србије празнике проводила уз руску салату, небо изнад Србије неко је морао да чува. Ово је прича о њима. На војном аеродрому „Батајница“ 2. јануара припадници дежурних снага противваздушне одбране су на „миговима 29“ извели показну вежбу летења у случају узбуне.

© Министарство одбране СрбијеМинистар Вулин каже да је у оквиру Војнотехничког споразума са Русијом у току друга фаза ремонтовања „мигова“ која се, како каже, одвија по плану.
Министар Вулин каже да је у оквиру Војнотехничког споразума са Русијом у току друга фаза ремонтовања „мигова“ која се, како каже, одвија по плану. - Sputnik Србија
Министар Вулин каже да је у оквиру Војнотехничког споразума са Русијом у току друга фаза ремонтовања „мигова“ која се, како каже, одвија по плану.
© Министарство одбране СрбијеНа питање новинара колико је „ловаца“ тренутно оспособљено да лети, министар је навео да тренутно може да се рачуна на три „мига 29“ и три „мига 21“, као и неколико „орлова“.
На питање новинара колико је „ловаца“ тренутно оспособљено да лети, министар је навео да тренутно може да се рачуна на три „мига 29“ и три „мига 21“, као и неколико „орлова“. - Sputnik Србија
На питање новинара колико је „ловаца“ тренутно оспособљено да лети, министар је навео да тренутно може да се рачуна на три „мига 29“ и три „мига 21“, као и неколико „орлова“.
© Министарство одбране СрбијеКомандат Ратног ваздухопловства и ПВО Ранко Живак навео је да се осим ловачких авиона „миг 29“, који су учествовали у показној вежби, у дежурном систему налазе и снаге осматрања, јављања и навођења, као и ракетне јединице за противваздушну одбрану.
Командат Ратног ваздухопловства и ПВО Ранко Живак навео је да се осим ловачких авиона „миг 29“, који су учествовали у показној вежби, у дежурном систему налазе и снаге осматрања, јављања и навођења, као и ракетне јединице за противваздушну одбрану. - Sputnik Србија
Командат Ратног ваздухопловства и ПВО Ранко Живак навео је да се осим ловачких авиона „миг 29“, који су учествовали у показној вежби, у дежурном систему налазе и снаге осматрања, јављања и навођења, као и ракетне јединице за противваздушну одбрану.
© Министарство одбране Србије„Наша обученост и исправност авиона су на високом нивоу и на основу тога поуздано и сигурно штитимо и контролишемо наш животни простор и наставићемо да радимо на подизању те способности“, рекао је Живак.
„Наша обученост и исправност авиона су на високом нивоу и на основу тога поуздано и сигурно штитимо и контролишемо наш животни простор и наставићемо да радимо на подизању те способности“, рекао је Живак. - Sputnik Србија
„Наша обученост и исправност авиона су на високом нивоу и на основу тога поуздано и сигурно штитимо и контролишемо наш животни простор и наставићемо да радимо на подизању те способности“, рекао је Живак.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала