По налогу ЦИА: Популарни музичар шири информације о „руској завери“

© Sputnik / Валерий Мельников / Уђи у базу фотографијаАмерички музичар Моби
Амерички музичар Моби - Sputnik Србија
Пратите нас
Популарни амерички музичар Моби изјавио је у интервјуу за радио-станицу ВФПК да су агенти ЦИА тражили од њега да на друштвеним мрежама шири информације о везама америчког председника Доналда Трампа с Москвом. Музичар се, такође, пожалио да Конгрес САД још није позвао на одговорност Трампову администрацију.

Убрзо након инаугурације Доналда Трампа популарни продуцент и диск џокеј Моби писао је на друштвеним мрежама да има „инсајдерске информације“ о везама америчког председника с Москвом. У недавном интервјуу за радио-станицу ВФПК поново је изнео исте тврдње. 

Он је испричао да је на концертима био у прилици да се среће с „пријатељима из обавештајних служби“, „актуелним и бившим агентима ЦИА“, који су били забринути у вези с актуелним шефом Беле куће и називали га „руским агентом“. 

Председник САД Доналд Трамп - Sputnik Србија
Трамп: Са Русијом је боље сарађивати, него ратовати

„Због тога су ми пренели којекакве информације и рекли ми: ’Слушај, имаш велики број пратилаца на социјалним мрежама, више него ико од нас, да ли би могао ова сведочења да објавиш тамо“, признао је Моби. 

Он каже да не зна какве су реалне размере „завере“ америчког председника с Русијом, али да, ипак, постоји мноштво доказа „о погубној сарадњи Трампове администрације с Русима“.

Моби је додао да му је жао што Конгрес САД још није позвао актуелног председника и његово окружење на одговорност. Он се надао да ће се конгресмени заинтересовати за сведочанства о могућим везама извршне власти и „непријатељске државе“.

„Све је то веома забрињавајуће и постаће још мрачније. Због тога што су дубине бизниса породице Трамп, њихове везе с организованим криминалом, финансирањем тероризма, руским олигарсима — прави мрак. Мислим да треба да вежемо сигурносне појасеве и да чекамо“, рекао је Моби.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала