Спуштао се низ тобоган, а онда је на њега скочио буцмасти тинејџер

Пратите насTelegramOdyssey
Ево шта може да се догоди кад кренете с породицом на годишњи одмор и првог дана у погрешно време кренете да се спуштате тобоганом у воду.

Британац Грејем Хајд (44), који је годишњицу брака пожелео да проведе са женом и осмогодишњом ћерком у Барселони, доживео је хорор.

Само чудо га је спасло од много тежих последица када је на њега у пуној брзини скочио један буцмасти тинејџер.

Хајд је са породицом отпутовао у Барселону и већ први дан одмора завршио се његовим лежањем у болници са крагном око врата.

Он је, наиме, пристао да се са ћерком спусти низ тобоган у хотелу. На сву срећу, ћеркица је кренула другим тобоганом.
Грејем је приликом доскока у воду доживео блиски сусрет са једним поприлично крупним тинејџером, који није ни гледао да ли ће неко излетети из „тубе“, па је свом снагом скочио у воду, право на Британца.

„У последњем тренутку сам га видео, али прекасно да бих се спасао. Огромна тежина пала ми је на врат и чуо сам како је нешто јако ’кврцнуло‘“, рекао је он.

Спасиоци су имали пуне руке посла јер је Британац био озбиљно повређен и у том тренутку, под водом није знао где се налази.

Цео одмор провео је у хотелској соби са крагном око врата, а тек два месеца након одмора могао је да се врати џогингу и вежбању у природи.

Када је дошао к себи, Хајд је пресавио табак одлучивши да тужи туристичку агенцију која га ниједном није посетила током опоравка у Барселони нити се на било који начин заинтересовала да му помогне.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала