Шешељ у Савету Европе: Косово воде терористи, криминалци и злочинци

© Flickr / Dominique edteСавет Европе - Стразбур
Савет Европе - Стразбур - Sputnik Србија
Пратите нас
Завршног дана јануарског пленарног заседања Парламентарне скупштине Савета Европе, посланик СРС Александар Шешељ поручио је да је тзв. држава Косово терористичка организација на челу са ратним злочинцима и криминалцима чија је основна, како је рекао, привредна грана, трговина људских органима отетих и заробљених и Срба и Албанаца.
Маша Радовић и Војислав Шешељ - Sputnik Србија
Шешељ: Ја сам најевропљанин! (видео)

Александар Шешељ, који је члан сталне делегације Народне скупштине Србије у ПС СЕ, подсетио је да је прошло десет година од нелегалног проглашења независности КиМ и да су последице тога врло негативне.

„Европска унија је помогла креирању ове терористичке ’државе‘ у срцу Европе и један је од њених главних спонзора“, рекао је Шешељ млађи, син лидера српских радикала Војислава Шешеља.

Он је рекао да ЕУ условљава Србију и да је неће прихватити у чланство уколико не призна независност Косова и додао да је то свима јасно.

Александар Шешељ је рекао и да је поносан јер, како је казао, „Србија никада неће постати чланица Европске уније, зато што то српски народ не жели, нити ће икада прихватити независност лажне државе Косово“.

 

Танјуг

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала