Аја Јунг: У СНС јер ме је само Вучић позвао (видео)

© SputnikМаша Радовић и Аја Јунг
Маша Радовић и Аја Јунг - Sputnik Србија
Пратите нас
Директорка и оснивачица Београдског фестивала игре Аја Јунг, која је друга на листи Српске напредне странке (СНС) на изборима у Београду открила је за Спутњик ко је по њеном мишљењу црни, а ко бели лабуд српске политичке сцене и како би она, ако дође у прилику, изменила Београд.

Прву балерину која је извела пируету на српској политичкој позорници питали смо и зашто се одлучила да подржи баш СНС, да ли због позива који је уследио директно од председника Вучића, или из неког другог разлога.

„Па просто, није ме никада нико други позвао. Када сам се вратила у Београд, у Србију, после једног периода живота у Грчкој, почела сам да радим на тим гостовањима различитих трупа и уметника, а онда смо оформили манифестацију која је из године у годину расла. Заиста могу да кажем да је сваке године било тешко, теже, и тај фестивал је просто претендовао да постане важан и да постане референтан, самим тим је његов програм постајао захтевнији за нас организаторе. И у том смислу тај пут је био изузетно тежак, свако ко би пружио руку или помогао или само приметио ту врсту напора и посвећености и жеље, постајао би на неки начин мој сарадник. Тако да верујем да је неко раније приметио, такође би можда причали о некој сарадњи или можда учинили нешто више за Београд и за Београдски фестивал игре.“    

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала