Камење на кућу бивше супруге убијеног Оливера Ивановића

© AP Photo / Bojan SlavkovicСрпска застава и слика Оливера Ивановића на кући у Косовској Митровици у којој је била његова канцеларија.
Српска застава и слика Оливера Ивановића на кући у Косовској Митровици у којој је била његова канцеларија. - Sputnik Србија
Пратите нас
Кућа која је синоћ каменована у северној Косовској Митровици је породична кућа бивше супруге недавно убијеног Оливера Ивановића, пишу „Новости”.

Тај лист наводи да је каменована породична кућа Марине Ивановић, у којој живе њена мајка Надежда и брат Бранимир Цветнић. У том инциденту нико није повређен.

Још увек непознати нападачи ушли су нешто после један сат по поноћи у двориште куће у улици Сутјеска број 27 у Северној Косовској Митровици и каменом разбили прозор на једној од соба.

У том тренутку у кући су били бака Надежда и њен син Бранимир, који су чули ломљаву стакла, али нису веровали да су баш они мета напада.

Заменик командира КПС-а за север Косова Бесим Хоти потврдио је ТВ Мост, која је првобитно пренела вест, да се инцидент догодио, навео је да се то десило ноћ пре, а да је инцидент пријављен синоћ.

Он је рекао да је полиција извршила увиђај и да је истрага у току.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала