Трамп о везама с Русијом: Све почиње да избија на видело

© REUTERS / Win McNamee/PoolНакон Трамповог уласка у Белу кућу, многе познате жене обукле су белу хаљину у знак протеста
Након Трамповог уласка у Белу кућу, многе познате жене обукле су белу хаљину у знак протеста - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник САД Доналд Трамп прокоментарисао је текст објављен у „Њујорк тајмсу“, у којем се наводи да су америчке специјалне службе платиле 100.000 долара Русу који је обећао да ће им доставити компромитујући материјал о актуелном америчком лидеру.

„Према информацијама ’Њујорк тајмсa‘, извесни Рус је продао лажне ’тајне о Трампу‘ САД. Он је тражио 10 милиона долара, али је смањио цену на милион долара, с исплатом на рате. Надам се да људи виде и схватају шта се овде догађа. Све почиње да избија на видело“, написао је Трамп на Твитеру. 

​Лист „Њујорк тајмс“ раније је јавио да су амерички обавештајци намеравали да плате милион долара Русу који је обећао да ће им доставити компромитујући материјал о Доналду Трампу, односно о везама његових сарадника с Русијом.

Према писању листа, агенти америчких специјалних служби предали су 100.000 долара неименованом Русу у септембру, у једном од берлинских хотела. Ипак, пошто се испоставило да им је пренео измишљене информације, одустали су од даљих контаката с њим.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала