Инцидент док је Вучић улазио у Сабор, интервенисало обезбеђење

© Tanjug / Димитрије ГолВучић током уласка у Сабор
Вучић током уласка у Сабор - Sputnik Србија
Пратите нас
Саборски заступник Моста Миро Буљ направио је данас инцидент, када је покушао да пресретне председника Александра Вучића на уласку у Сабор.
Председник Србије Александар Вучић и председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић у Загребу - Sputnik Србија
ВУЧИЋ У ЗАГРЕБУ Хрватски медији: Овако нешто се на Пантовчаку не памти

Камере су пратиле председника Вучића који је пешице пошао из седишта хрватске владе преко Марковог трга до зграде хрватског парламента, а на снимку се само чуло како Буљ добацује нешто Вучићу, али, пошто га је обезбеђење задржало даље, није се могло разабрати шта је довикнуо.

Чуло се, међутим, и видело како му Вучић, нимало узнемирен, одговара:

„Нисам се уплашио, могу да вам одговорим на свако питање, за мене нема табу тема….“, рекао је Вучић.

Хрватски новинари јавили су да је Буљ покушао да изађе пред српског председника, али није успео, па му је добацио: „Када ће посетити хрватску Глину“.

Буљ је пре тога учествовао на протесту хрватских ветерана и удовица на Тргу Бана Јелачића, а у изјави новинарима је протестовао што им није дозвољен протест на Марковом тргу.

Буљ је рекао да не разуме због чега председник Србије долази и зашто су га звали председница Колинда Грабар Китаровић и представници хрватске дипломатије.

„Ово је само игроказ који вређа породице погинулих бранитеља, којима је забрањен легално пријављен протест на Тргу Светог Марка“, казао је Буљ.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала