Нусра фронт спреман за рат у Сирији (видео)

Свет са Спутњиком
Свет са Спутњиком - Sputnik Србија
Пратите нас
Иако је уништен ДАЕШ, најопаснија терористичка организација на свету, у Сирији не мирује. Нусра фронт се озбиљно спрема за рат у тој земљи, али ко ће јој бити противници.

Због чега се ситуација у Сирији заоштрава и шта је са миром који је био надохват руке? Kо је одговоран што су се терористичке организације у Сирији поново активирале и како је то могуће ако су припадници ДАЕШ-а протерани са 90 одсто територије.

Да ли функционишу зоне деескалације и шта је са преговорима у Астани?

У Сирији су Русија, САД, Турска, Сирија, Израел, Иран и сви терористи света, и још многи други играчи. Војника и оружја има довољно за трећи светски рат, само је питање да ли сама Сирија може издржати ту апокалипсу.

То су питања која ћемо размотрити са гостима  емисије „Свет са Спутњиком“: Др Слободаном Јанковићем из Института за међународну политику и привреду и Мирком Даутовићем, аналитичарем међународних односа.

Слушајте нас у 17 часова на фреквенцији Радија Новости, 104,7 мегахерца и гледајте на страницама на Фејсбук и Спутњика и Радија Новости. Емисију уређује и води Александра Станић.    

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала