Откривено ко је девојка која је била са отрованим обавештајцем

© REUTERS / Toby MelvilleБритански полицајци испред ресторана испред кога су пронађени бивши руски обавештајац Сергеј Скрипаљ и његова ћерка
Британски полицајци испред ресторана испред кога су пронађени бивши руски обавештајац Сергеј Скрипаљ и његова ћерка - Sputnik Србија
Пратите нас
Девојка која је била у пратњи бившег пуковника Главне обавештајне управе (ГРУ) Сергеја Скрипаља, који је отрован „непознатом супстанцом“ у британском граду Солсберију, јесте његова ћерка, пренео је Би-Би-Си.
Британска полиција - Sputnik Србија
Бивши руски обавештајац у критичном стању у Енглеској

Би-Би-Си је навео да његова ћерка Јулија Скрипаљ има 33 године.

Јуче је објављено да је у тржном центру у Солсберију мушкарцу и жени позлило због „утицаја непознате супстанце“ и да су хоспитализовани. Испоставило се да је отровани мушкарац бивши пуковник ГРУ Сергеј Скрипаљ.

Касније је у оквиру истраге затворен ресторан у тржном центру.

Позивајући се на сопствене изворе, телевизија „Скај њуз“ је саопштила да су два британска полицајца хоспитализована након што су дошла на место на којем су пронађени Скрипаљ и његова ћерка.

Телевизија наводи да су „два припадника полиције хоспитализована након што су посетили место инцидента у Солсберију“. Није прецизирано какве повреде су полицајци задобили.

Полиција у Вилширу саопштила је и да се Сергеј Скрипаљ и његова ћерка налазе у критичном стању због тровања непознатом супстанцом. 

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала