Путин дефинисао задатке новог мандата

© Sputnik / Михаил Климентьев / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин током посете свом изборном штабу
Председник Русије Владимир Путин током посете свом изборном штабу - Sputnik Србија
Пратите нас
На састанку са копредседницима свог изборног штаба, председник Русије је изјавио да ће главни задатак бити унутрашња политика и обезбеђивање економског раста.
Владимир Путин - Sputnik Србија
Путин већ у првом говору најавио промене у Влади

Председник Путин је на састанку изразио наду за даљим заједничким радом.

„Желим да вам захвалим и да захвалим вашим колегама у регионима за овај заједнички рад и да изразим наду да ћемо наставити да радимо заједно, као што сам јуче рекао, без формализовања у неки конкретан организационо-правни облик, у смислу да ви, као и раније, нећете на својим местима само испуњавати задатке који су пред нама, већ ћете, приликом разматрања питања развоја земље, активно учествовати и формулисати свој став“, рекао је Путин. 

„Главни задатак којим ћемо се бавити је, наравно, првенствено унутрашња политика. То је, пре свега, обезбеђивање темпа раста привреде Русије, уз иновативан карактер. То је развој у области здравства, образовања, индустријске производње, као што сам већ говорио, инфраструктуре и других подручја од пресудног значаја за напредак и подизање животног стандарда наших грађана“, истакао је Путин.

Шеф државе је додао да ће се решавати и питања која се односе на одбрамбене способности земље, али да је „најважнија унутрашња политика“.

Актуелни председник Русије Владимир Путин победио је на председничким изборима са резултатом од 76,68 одсто након обраде 99,94 података локалних изборних комисија, објављено је на екрану за информације у медија-центру Централне изборне комисије Русије.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала