Из операције у операцију док не постане — Барбика (фото)

© Фото : opheliavanity / instagramОфелиа Венити
Офелиа Венити - Sputnik Србија
Пратите нас
Без обзира на то што је позната лутка доступна у разним величинама и различитог „етничког порекла“, девојка азијског порекла која тежи да постане Барбика потрошила је 35.000 долара на разне операције и планира да настави са „естетском хирургијом“ док не постане као популарна играчка.

Самопроглашена Барби и манекенка Офелија Венити, обавестила је пратиоце на Инстаграму о пластичним операцијама, за које се нада да ће је на крају довести до њеног пластичног идеала за неколико година. Последња операција — увећање очију — тридесетогодишњу полукинескињу из Калифорније коштала је 4.000 долара, јавио је „Сан“.

Она је рекла медијима да не жели да буде расиста, али је додала да је одувек тежила изгледу оригиналне Барбике, као и да жели да изгледа „европскије“, иако се популарна лутка прави у разним величинама и бојама коже.

A post shared by Ophelia Vanity▫️Anime Barbie (@opheliavanity) on Aug 10, 2017 at 12:01pm PDT

Њена месечна козметичка рутина подразумева ботокс, инјекције у усне и избељивање косе.

Каже да жели да уради ринопластику, избељивање коже, да уклони четири до шест ребара због виткије фигуре, угради импланте у груди и задњицу, као и импланте који трајно мењају боју очију, након што је хируршки „обрадила“ капке.

„Операције су ме учиниле дефинитвно самопоузданијом и заиста су ме усрећиле“, истакла је она и додала да има потребу за пластичним операцијама још од своје шесте године.

Жали се да су је многи задиркивали због њеног изгледа. Новинарима је рекла да се нада да ће јој операције донети више самопоуздања јер се бори са психолошким проблемима као и телесном дисхармонијом. Признала је да је у средњој школи боловала од анорексије, али негира да и сада има такве проблеме.

Њен дечко Џастин Стерлинг има разумевања за њене поступке и каже да је она зависник од пластичне хирургије јер се „не осећа јединственом“. „Не мислим као и она. Она је дефинитивно јединствена, али видим да је постала зависник од пластичних операција“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала