Милачић: Ђукановићевих 60.000 потписа није одраз подршке, већ страха од губитка посла

© Права Црна ГораМарко Милачић
Марко Милачић - Sputnik Србија
Пратите нас
„Желио бих да господина Ђукановића подсјетим на других скоро 60.000 људи који боље него ових ваших 60.000 прикупљених потписа показују супериорност ваше партије. То је скоро 60.000 незапослених у овој земљи“, рекао је председнички кандидат на изборима у Црној Гори Марко Милачић.
Марко Милачић - Sputnik Србија
Милачић почео интензивну теренску кампању

„Е то је, господине Ђукановићу, показатељ ваше супериорности, али супериорности да економски уништите ову земљу и да нарочито младе људе оставите без посла. То је права моћ ваше партије, моћ разарања и уништења“, рекао је Милачић.

Он је реаговао на Ђукановићеву јучерашњу предају потписа за председничку кандидатуру, истичући да тих 60.000 потписа није за похвалу, с обзиром на начин на који су прикупљани.

„Тај број се скоро поклапа са бројем запослених у јавној управи, и сви знају како су ти потписи прикупљени, и то у само четири дана: по директиви, не на бази пуне слободне воље. Запослени су морали да потпишу, а иза тог морања крије се страх од губитка посла. То није за похвалу, господине Ђукановићу, то је за забринутост, па чак и за правосуђе“, рекао је Милачић. 

Милачић је истакао да ће сваки атом своје снаге усмерити ка коренитим променама, како би се створило здраво друштво утемељено на раду, знању и духовности. Синоћ је у Бијелом Пољу одржана председничка конвенција Марка Милачића, на којој је саопштио да је у Црној Гори, поред организованог криминала, присутан и проблем организованог заборава.

„Ми се не боримо само против организованог криминала, ми се боримо и против организованог заборава. Мислим да је то можда чак и важније од борбе против организованог криминала. Организовани криминал убија људе, а организовани заборав убија душу једне земље. То је оно што се ради у Црној Гори у посљедњих 30 година и то је оно против чега ми желимо да се боримо“, казао је Милачић.

Поводом годишњице НАТО бомбардовања, 19 година од агресије, минутом ћутања присутни су одали почаст страдалима у бомбардовању.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала