Милачић: Позивам грађане да гласају за суштинске, а не козметичке промјене

© Фото : Права Црна ГораМарко Милачић
Марко Милачић - Sputnik Србија
Пратите нас
Црној Гори су потребне суштинске промјене, а не козметика. Зато, за разлику од осталих противкандидата, желим да испред нове генерације политичара позовем грађане ове земље да покренемо суштинске промјене, а не само површинске, да се не бавимо само последицама, већ узроцима, изјавио је председнички кандидат Марко Милачић.

Саопштење преносимо у целости:

„То је обавеза дугорочних и мудрих државних политика.

Без залагања за велика питања, а једно од њих је питање НАТО интеграција, без преиспитивања таквих и сличних одлука, која су ријешена на манипулаторски начин, Црна Гора се неће вратити себи и вољи већине, већ ће наставити смјером који јој је зацртан на другим адресама, ван наших граница.

Два су највећа проблема Црне Горе: економска окупација која је скопчана са три деценије несмјењивом влашћу и окупација духовности, што се огледа у стварању алтернативних институција — цркве, језика, прогањању писма… Оба ова погубна процеса уништавају обичног човјека и у наредном периоду даћу све од себе да подигнемо економију, али и прекинемо раздор унутар једног истог, православног народа, који се плански меље.

Дакле: одбранити и Његоша, и новчаник, заштитити Марка Миљанова и буџет, Мојсија Зечевића и сумњиве приватизације.

Зато позивам све грађане ове земље, а нарочито оне чија су права најугроженија, Србе, да гласају за суштинске промјене за које се залажем, за оне промјене које се не тичу само последица и површине, већ, упоредо, и оних тема које се систематски гурају под тепих, а тичу се најдубљих потреба у области духовности и истинског бића ове земље“, наводи се у саопштењу лидера странке Права Црна Гора.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала