Кремљ: Одговорићемо Американцима, Руси неће бити оштећени

© Sputnik / Vladimir Vyatkin / Уђи у базу фотографијаКремљ, Москва
Кремљ, Москва - Sputnik Србија
Пратите нас
Иако Кремљ још није упознат са предложеним законом о мерама као одговор на америчке санкције, са сигурношћу можемо да тврдимо да оне неће ићи на штету грађана Руске Федерације, изјавио је портпарол руског председника Дмитриј Песков.

Како је рекао, о приоритетима као што су интереси руског народа приликом доношења оваквих одлука је у више наврата говорио и председник Владимир Путин лично.

Заставе САД и ЕУ - Sputnik Србија
Русија спрема одговор — одразиће се на све

Упитан да ли је могуће да се национални интереси Русије мимоиђу са интересима руских грађана, Песков је рекао да ти интереси представљају „јединствену супстанцу“.

Поред тога, оценио је и да је интерес руских парламентараца како би се пружио одговор америчким санкцијама у потпуности оправдан.

„Савршено је јасно да посланици раде на питањима минимализације последица тих рестриктивних мера, као и на одговору на њих“, додао је Песков.

Претходно је саопштено да су посланици Државне думе Русије, предвођени председником Доњег дома Парламента Вјачеславом Володином, предложили закон који би представљао одговор на антируску политику САД.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала