Путин ће присуствовати отварању Светског првенства у фудбалу

© Sputnik / Максим Богодвид / Уђи у базу фотографијаЛопта испред стадиона у Саранску током припрема за Светско првенство у фудбалу 2018.
Лопта испред стадиона у Саранску током припрема за Светско првенство у фудбалу 2018. - Sputnik Србија
Пратите нас
Руски председник Владимир Путин присуствоваће утакмици између Русије и Саудијске Арабије, којом ће уједно бити и отворено Светско првенство у фудбалу, изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков.

„Са сигурношћу могу рећи да ће председник присуствовати отварању шампионата. То ће бити меч између Русије и Саудијске Арабије“, рекао је Песков новинарима.

Навијач на Европском првенству у фудбалу 2012. године - Sputnik Србија
„Гардијан“: Бојкот Мундијала 2018. — свет се променио, Енглези много тога не схватају

Истовремено, он није могао да прецизира да ли ће Путин присуствовати било којој другој утакмици, рекавши да ће све то зависити од тока првенства.

Сусрет између Русије и Саудијске Арабије заказан је за 14. јун на стадиону „Лужники“ у Москви, са почетком у 18 часова по локалном времену.

Светско првенство у Русији одржава се од 14. јуна до 15. јула, а утакмице ће се играти на 12 стадиона у 11 градова Русије – Москви, Санкт Петербургу, Самари, Саранску, Ростову на Дону, Сочију, Казању, Калињинграду, Волгограду, Нижњем Новгороду и Јекатеринбургу.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала