Вучић: Имао сам један тајни састанак...

© Tanjug / DIMITRIJE GOLL/Председник Србије Александар Вучић у Скопљу
Председник Србије Александар Вучић у Скопљу - Sputnik Србија
Пратите нас
Имали смо један тајни састанак, састали смо се са једним пријатељем нашим из Београда, Данило, Милица и ја, нашалио се данас председник Србије Александар Вучић поводом шпекулација опозиције да није случајно недавно боравио у иностранству без обезбеђења.
Александар Вућић у Москви - Sputnik Србија
Вучићева велика молба Путину

Вучић је за телевизију „Пинк“ запитао зашто би се тајно састајао с неким и чему би то уопште служило, а спекулације тог типа приписао је политичким противницима који, каже, немају никакву политику, па им преостаје само да измишљају глупости на његов рачун.

„Што бих се са неким тајно састајао? Са Тачијем сам се видео 100-200 пута… И што бих се уопште са неким тајно састајао? Шта да радим, с ким да се састајем?“, рекао је председник и приметио да изгледа хоће да му одузму право да буде обичан човек.

Одговарајући на питања у вези са изјавама које стижу из опозиције где је и шта је радио, са ким се „тајно састајао“, рекао је да се такве ствари не дешавају први пут.

Био је, поновио је, са сином на утакмици Лиге шампиона, јер жели да живи као нормални, обични људи и да је тако и провео три дана са старијим сином и ћерком.

Како је објаснио, неки људи из Хрватске су га за сина питали да ли му је телохранитељ, а када су чули да му је то син — честитали су му и рекли да се неки други не би тако појавили. 

„Никога се не плашим, јер знам да сам радио добро и најбоље за своју земљу, а иначе нисам нарочито плашљив, не плашим се претећих порука — то су празне приче, али то је резултат мржње коју неко гаји“, рекао је Вучић. 

Танјуг

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала