Објављен видео-снимак: Ово су последице новог израелског удара на Сирију

Пратите нас
Мета израелског ракетног напада у уторак била је област у близини Дамаска, а убијене су најмање две особе. Објављујемо снимке последица ракетног удара.

Снимак на којем се виде последице новог израелског удара на околину Дамаска који се десио у уторак увече може се видети на Јутјубу. На снимку се види ватра која је букнула након ракетирања. 

Ватрогасци и службеници цивилне заштите одмах су стигли на место пада ракета.

Према агенцији Сани, сиријска војска је у уторак увече пресрела две израелске ракете, којима је мета била област у близини главног града Дамаска.

Према лекарским изворима, агенција наводи да су „мушкарац и његова супруга убијени у Шеик Мискину у провинцији Дери, након израелске агресије у близини Кисве на ауто-пут који повезује Дамаск са Дером“.

Сиријска ПВО одбила је тај израелски ракетни напад јужно од Дамаска.

Агенција је јавила да су се чуле експлозије у тој области, док је сиријска телевизија емитовала снимке пламена за које се наводи да су узроковане уништавањем двеју ракета.

Ово није први израелски напад на област југозападно од Дамаска. Израел је и у децембру прошле године бомбардовао сиријске војне положаје и складишта оружја.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала