За реализацију председничког програма мора се наћи новац

© Sputnik / Евгений Биятов / Уђи у базу фотографијаДмитриј Медведев
Дмитриј Медведев - Sputnik Србија
Пратите нас
Реализација наредбе председника Русије о националним циљевима и стратешким задацима развоја захтева важне одлуке, доношење закона и разматрање свих ризика, рекао је руски премијер Димитриј Медведев.
Дмитриј Медведев - Sputnik Србија
Путинов задатак за Медведева

„Задаци које Влада треба да реши, о томе сам говорио у Думи, изузетно су сложени и велики. Од свих нас захтевају озбиљне напоре, тачне одлуке. Такође ће се захтевати велики законодавни рад“, изјавио је Медведев на састанку о примени новог мајског декрета председника Русије Владимира Путина.

Он је додао да се за реализацију декрета мора наћи новац.

„Ми ћемо га трошити на најзначајније програме са максималним резултатом и, наравно, Министарство финансија ће наставити, као и раније, пажљиво да прати ефикасност трошкова“, рекао је Медведев.

Он је такође напоменуо да ће нова Влада, када изврши тај декрет, узети у обзир ризике са којима Русија може да се суочи као резултат могућих промена у међународној ситуацији. 

„Наравно, ми не знамо каква ће бити међународна ситуација, како ће се развијати, са којим новим изазовима или ограничењима ћемо се сусрести, али свакако морамо да имамо на уму ове ризике“, истакао је премијер.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала