Сензација у Београду: Вук ухваћен у Миријеву

© Pixabay / Вук
Вук - Sputnik Србија
Пратите насTelegramOdyssey
Они који су мислили да на београдским улицама могу да набасају само на псе луталице, или псе које је неко напустио, преварили су се.

Београдски ветеринари на територији београдског насеља Миријево пронашли вука! Ради се о вучици која је скотна. Нико још не може са сигурношћу да каже одакле је дошла, а на то питање одговор би могла да дâ истрага МУП-а која је у току.

Хусни Реџа са вуком Трампом у околини Ђаковице. - Sputnik Србија
Косовски вук по имену Трамп

За многе који су у претходних 24 часа помислили да им се привиђа вук негде код Малог Мокрог Луга и у Миријеву били су управу. Прави вук, тачније вучица, од раних јутарњих часова, након обавештења организације „Левијатан“, која је то пријавила МУП-у, био је део потраге и коначног лоцирања. Ухваћена је и сада се налази у Ветерини Београд.

Ветеринари кажу да вучица није агресивна, а тренутно се налази у просторијама „Ветерине Београд“. Женка која је, како се наводи, прешла дугачак пут, своје ново станиште имаће у Београдском зоолошком врту, рекли су ветеринари телевизијској екипи Студија Б.

Бројне теорије које су се појавиле на друштвеним мрежама, али и у неким медијима, нису тачне, подсећају у „Ветерини Београд“. Оно што је унело панику међу Београђане је лажна информација да је вучица растргла неке псе и да се понашала врло агресивно.

У „Ветерини Београд“ подсећају да ће она добити свој нови дом у Зоолошком врту, те ће имати право станиште, можда са новим вучјим приновама.

Студио Б

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала