Кремљ о „неуспешним“ тестовима руских ракета: Слушајте Путина!

© Sputnik / Владимир Песня / Уђи у базу фотографијаКремљ
Кремљ - Sputnik Србија
Пратите нас
Портпарол Кремља Дмитриј Песков је као одговор на извештаје америчке телевизије Си-Ен-Би-Си о наводним неуспешним тестовима нових руских ракета саветовао да се слуша шта говори руски председник Владимир Путин.

„Слушајте председника Русије Путина и верујте му“, коментарисао је Песков новинарима извештај америчког телевизијског канала.  

Телевизија Си-Ен-Би-Си је раније, позивајући се на изворе упознате са извештајем обавештајне службе, објавио информацију да су све нуклеарне пробе крстарећих ракета спроведене у периоду од новембра 2017. до фебруара 2018. наводно биле неуспешне.

Лансирање балистичке ракете Trident II D5 - Sputnik Србија
Русија: Америка наставља са производњом забрањених ракета

Говорећи о директној линији са председником Русије Владимиром Путином, Песков је навео да ће она остати иста, али ће бити „обогаћена“ у смислу географије, обима комуникације у складу са технолошким достигнућима, изјавио је Песков.

На питање да ли ће „Директна линија“ ове године проћи без гледалаца, Песков је одговорио да „ове године директна линија предвиђа различите иновације“.

При томе је Песков нагласио да ће суштина ово „јединственог догађаја у светској пракси“ остати иста и да ће детаљи о променама бити накнадно објављени.

Портпарол руског председника додао је и да ће Кремљ благовремено објавити датум директне линије са Владимиром Путином.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала