Братунац: Хеликоптер није пао, само је оштетио далековод

© Gugl earth/rtrsМесто пада хеликоптера
Место пада хеликоптера - Sputnik Србија
Пратите нас
Припадници Полицијске управе Зворник утврдили су, након што су грађани пријавили да је пао хеликоптер, да се то није догодило, већ да је дошло до квара на далеководу, а из електродистрибуције су потврдили да је хеликоптер претходно закачио и оштетио преносну мрежу.
Полиција РС - Sputnik Србија
Република Српска: Срушио се хеликоптер у минираном подручју?

„После дојаве грађана да се у рејону Коњевић поља код Братунца срушио хеликоптер, припадници полицијске управе Зворник изашли су на терен и оперативним радњама утврдили да се не ради о паду хеликоптера већ о квару на далеководу“, изјавио је за портал РТРС портпарол Полицијске управе Зворник Миљан Бобар.

Заменик командира професионалне ватрогасне јединице Братунац Зоран Милосављевић, такође је рекао да прегледом терена није установљена хеликоптерска несрећа.

Из Министарства унутрашњих послова Републике Српске раније је саопштено да су добили дојаву о рушењу хеликоптера и да се те информације проверавају, као и да су на лице места упућени припадници полиције, хитне помоћи и ватрогасци.

Електродистрибуција је претходно потврдила да је хеликоптер закачио и оштетио преносну мрежу и да је снадбевање електричном енергијом у тој области прекинуто.

Танјуг

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала