Асад ексклузивно: Оно сте што говорите, Трампов језик је он сам (видео)

© REUTERS / SANAПредседник Сирије Башар Асад
Председник Сирије Башар Асад - Sputnik Србија
Пратите нас
Амерички председник Доналд Трамп срамно је назвао свог сиријског колегу „животиња Асад“ у једном од својих твитова. На питање да ли он има неки надимак за Трампа, сиријски председник изјавио је за телевизију РТ да он не користи такав речник.

„Ја не говорим таквим језиком, тако да не могу да користим сличан језик. То је његов језик. Он одражава њега“, рекао је Башар ел Асад у ексклузивном интервјуу за РТ.

„Мислим да постоји веома познат принцип: ви сте оно што говорите. Дакле, он је желео да прикаже оно што је он и то је нормално“, додао је Асад.

Он сматра да Трампово измишљање увредљивог надимка заиста није битно за оно што се дешава у Сирији.

„Једина ствар која вас покреће јесу људи којима верујете, људи који су уравнотежени, људи који размишљају, који су морални, имају етику, то је оно што би требало да покреће све у вама, било позитивно или негативно. Неко као Трамп неће ништа у мени покренути“, нагласио је Асад.

Сиријски председник је у интервјуу који ће бити објављен у четвртак објаснио став његове владе о актуелном оружаном сукобу у Сирији, укључујући дозвољавање безбедног проласка у Идлиб милитантним снагама, ескалацију тензија са Израелом и континуирано присуство америчких трупа на северу земље.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала