Џони Деп инкасирао 40.000 долара на рандевуима са Рускињама

© AFP 2023 / Tolga AKMENЏони Деп
Џони Деп - Sputnik Србија
Пратите нас
Пара никад доста. Џони Деп, који се као глумац са највећом годишњом зарадом од 75 милиона долар 2012. нашао у Гинисовој књизи рекорда, током посете Москви је са 40.000 долара попунио кућни буџет наплаћујући кратке сусрете са обожаватељкама.

Глумац и музичар Џони Деп, који је боравио у руској престоници у склопу светске турнеје рок групе „Холивуд вемпајерс“, време проведено у Москви је искористио и за сусрете са обожаватељкама. То, међутим, не би било ништа необично, с обзиром на ласкаву титулу најсексипилнијег мушкарца на свету коју му је доделио часопис „Пипл“,  да славни срцеломац није тражио да му буде плаћено за сваки од кратких рандевуа.

Према писању „Комсомолске правде“, Деп је тражио 1.000 долара за сваки од сусрета, а било их је 40.

Џони Деп - Sputnik Србија
Џони Деп воли Рускиње јер имају „словенски изглед“ (фото)

Једна од оних која се пријавила за састанак у четири ока са Депом била је пословна жена Анастасија Ниазгулова, која је поделила своје утиске.

„Ушла  сам у собу и одмах сам се изгубила због невероватне дрхтавице која ме је спопала. Почела сам на руском да му говорим нешто попут: ’Ево ме душо. Овде сам само због тебе‘. Загрлили смо се, Џони ме брзо цмокнуо у образ. Направили смо неколико фотографија, а онда се окренуо према мени и почео пажљиво да испитује моје лице“, рекла је Анастасија која се у том тренутку, према сопственом признању, осећала мало неугодно.

Обратила му се на енглеском питањем како је било, а он је одговорио: „Ох, било је дивно, хвала“. Неколико секунди касније састанак је завршен, са жалом је констатовала Ниазгулова.

Холивудска звезда је по доласку у Москву изјавила да воли Рускиње и да га привлачи њихов словенски изглед. Да и оне нису имуне на њега показале су јер нису питале шта кошта да би се на кратко нашле у његовој близини, али и на концерту када су га бомбардовале грудњацима.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала