Где је нестала Меланија?

© REUTERS / Jonathan ErnstПрва дама САД Меланија Трамп
Прва дама САД Меланија Трамп - Sputnik Србија
Пратите нас
Сви се питају где је Меланија Трамп. Прва дама САД је „нестала у акцији“ 20 дана након операције уклањања бенигног тумора са бубрега.

Дакле, где је она?

Добро обавештен извор портала „Шоубиз“ дао је ову теорију: „Она се брине о својој мајци“. Амалија Кнавс, која ће у јулу напунити 73 године, бори се са озбиљном болешћу, наводи извор.

„Сви су у Бедминстеру“, рекао је извор. „Меланија, њени родитељи и Барон када не иде у школу. Она (Меланија) није у Белој кући“, додао је он. 

Међутим, прва дама је демантовала ове тврдње, називајући их „лажним и нетачним“, истиче „Дејли мејл“.

„Све на том блогу је лажно и нетачно“, рекла је портпаролка Меланије Трамп, Стефани Гришам, за „Дејли мејл“.

Заправо, Виктор и Амалија Кнавс преселили су се у Вашингтон након победе Доналда Трампа на председничким изборима, како би бринули о свом унуку Барону Трампу који иде у локалну школу.

Осим тога, дуго одсуство прве даме у Белој Кући покренуло је неколико теорија завере.

Након што је Меланија Трамп написала на свом налогу на Твитеру да се налази у Белој кући и да „вредно ради“, настало је много спекулација. 

​Али то је само довело до још једне теорије завере да је твит заправо написао председник, јер је „Хафингтон пост“ упоредио речник твитова прве даме са речима и изразима које користи Доналд Трамп.

Дугогодишњи пријатељ прве даме Паоло Цамполи изјавио је за Асошиејтед прес да он мисли да је Меланија Трамп „желела да проведе мало времена са својом породицом“.

​Гришамова је за „Дејли мејл“ почетком недеље изјавила да се прва дама састала са својим штабом из иницијативе „Будите најбољи“ и да ради на предстојећим пројектима, као што је годишњи пикник у Белој кући и плановима за Дан независности.

Меланијина портпаролка рекла је за АП да би прва дама желела да промовише своје иницијативе, али да јој је приоритет сопствено здравље.

​Новинар Си-Ен-Би-Сија написао је на свом налогу на Твитеру да је видео прву даму у Западном крилу како шета са својим помоћницима, али није навео више детаља.

„Политико“ је објавиo да постоје разне теорије завере повезане са Меланијиним одсуством: да се она вратила у Њујорк, да сарађује са специјалним адвокатом Робертом Милером, живи са породицом Обама, ради на књизи у којој ће испричати све, или да је имала тајну козметичку операцију од које се опоравља.

​Прва дама САД имала је емболизацију у понедељак 14. маја, највероватније како би уклонила цисту на бубрегу. Њена канцеларија саопштила је да је циста бенигна.

Меланија Трамп опорављала се у болници недељу дана и вратила се у Белу кућу 19. маја.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала