Зоран Радојичић кандидат СНС-а за градоначелника Београда

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICКандидат СНС-а за градоначелника др Зоран Радојичић
Кандидат СНС-а за градоначелника др Зоран Радојичић - Sputnik Србија
Пратите нас
Директор Универзитетске дечје клинике у Тиршовој др Зоран Радојичић, који је био први изборној листи СНС на градским изборима, кандидат је Српске напредне странке за градоначелника Београда.

То је новинарима саопштио председник Градског одбора СНС Небојша Стефановић, после седнице одбора, на којој је Радојичић добио једногласну подршку.

Седница Скупштине града на којој ће се бирати градоначелник заказана је за 7. јун.

Стефановић је рекао да је Радојичић човек који је био први на листи, који је читав свој живот посветио ономе што је за СНС најважније, а то је брига о људима, али и навео да је та одлука и показала оно што су напредњаци и обећали грађанима, одговорност према њима.

Додао је да је за СНС веома важна будућност Београда и да ће у складу са тим сви носиоци градских функција морати да покажу опипљиве, конкретне и мерљиве резултате.

Поручио је да је са Радојичићем разговарао о будућности Београда и предстојећим пројектима.

Каже да је намера СНС да развој Београда мора да буде „нешто што неће стајати, да ће свако ко буде носилац јавне функције морати да буде одговоран грађанин и да ће морати да показује јасне резултате свог рада“, рекао је Стефановић.

„Доктор Радојичић је човек у којег имамо велико поверење и он је то показао у свом досадашње професионалном животу. Ради се о човеку који је цео свој живот посветио лекарској каријери, али и неко ко је био директор здравственог центра, Тиршове, међутим и о човеку који има јасну визију шта је то што морамо да урадимо, човеку који има енергију да се бори да Београђани у свих 17 општина имају прилику да виде бољитак“, навео је Стефановић.

Каже да ће се водити рачуна о свим обећањима које је СНС дао у изборној кампањи.

„Тражимо да овај тим људи неуморно ради, за њих нема простора да размишљају где ће за годишње одморе и шта ће да раде током лета, за њих је императив да покажу резултат“, рекао је Стефановић.

Према његовим речима, тим људи који је досад радио у Београду неће бити заборављен.

„Нас је интересовало да изаберемо најбољи тим, није нам на првом месту страначки интерес, већ интерес града, имамо потребну ширину да кандидујемо људе који ће бити посвећени раду“, рекао је Стефановић.

Програм за Београд је нешто најважније, све нас и људе у сали и грађане интересује само резултат, када можемо видимо прве километре асфалта, прве кораке у изградњи новог метроа, сви ћемо пратити и подржавати рад, рекао је Стефановић.

Радојичић: Радујем се новом почетку 

Кандидат СНС за градоначелника Београда Радојичић је изјавио да му је велика част што добио поверење да води Београд и најавио нове резултате.

Радојичић је захвалио председнику странке и члановима ГО на поверењу.

„Свестан сам да ми, ако будем изгласан, предстоји одговоран и тежак задатак, али му се радујем“, додао је он.

Радојичић је рекао да је важан тим, и да ће у њему остати људи који су већ водили Београд, али да ће ту бити и нових људи који ће заједно водити Београд у наредном периоду.

„Радујем се новом почетку и новим резултатима“, поручио је Радојичић.

Он је казао да ће пробати да усклади своје обавезе како би задржао своје пацијенте којима је и даље потребан као лекар.

Танјуг

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала