Миленковић: Спремни смо за Костарику

© REUTERS / Heinz-Peter BaderНикола Миленковић у акцији
Никола Миленковић у акцији - Sputnik Србија
Пратите нас
Млади српски фудбалски репрезентативац Никола Миленковић, који се наметнуо на припремама уочи Светског првенства у Русији, истакао је да му пријају поређења са легендарним Немањом Видићем и додао да мора да настави да ради како би покушао да крене његовим путем.
Српски фудбалери испраћени у Русију: Верујте у нас...

„Велика је ствар када вас неко пореди са играчем какав је био Видић. Морам да наставим да се носим са тим, Немања је био ’страшан‘ фудбалер, а ја сам тек почео и велики је посао испред мене“, рекао је Миленковић пре пута у Русију са аеродрома „Никола Тесла“.

Исто тако, признаје да му је пуно значе похвале, пре свих селектора Младена Крстајића, који га је и први упоредио са Видићем.

„Пријају ми и значе похвале, посебно од сјајног човека и фудбалера Крстајића. То ми даје стимуланс да радим још више“, каже штопер Фиорентине.

Миленковић истиче да су „Орлови“ спремни за наступ на највећој фудбалској смотри.

Фудбалери Србије после утакмице са Боливијом - Sputnik Србија
Последње загревање пред Мундијал: Србија декласирала Боливију са 5:1

„Осећа се еуфорија пред Светско првенство, али морамо да будемо скромни као до сада. Спремни смо за прву утакмицу са Костариком која је најважнија и мирни је дочекујемо.“

Њега је обрадовала победа над Боливијом 5:1 у генералној проби, али и упозорио да не смеју да се дешавају грешке као код примљеног гола.

„Меч против Боливије је добра провера за нас и права увертира, дали смо пет голова и то нам даје самопоуздање… Ипак, примили смо гол који није смео да се деси, такве грешке на Светском првенству скупо ће нас коштати. Поједине ствари морамо да исправимо у најкраћем року“, закључио је бивши Партизанов ђак.

Србија ће на Мундијалу играти у Е групи са Бразилом, Швајцарском и Костариком, која је први ривал 17. јуна у Самари.

Танјуг

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала