У Калињинграду почео да ради информативни центар СП у фудбалу

© Sputnik / Игорь Зарембо / Уђи у базу фотографијаПоглед на фан-зону за Светско првенство у фудбалу у Калињинграду
Поглед на фан-зону за Светско првенство у фудбалу у Калињинграду - Sputnik Србија
Пратите нас
Регионални информативни центар који ће радити током Светског првенства у фудбалу 2018. године почео је да ради у Калињинградској области, где ће бити одиграно неколико утакмица, саопштила је прес-служба регионалне Владе.
Контролна соба система за видео-помоћ судијама - ВАР у Међународном центру за емитовање Светског првенства у фудбалу у Москви - Sputnik Србија
Иновације на СП у фудбалу — како ће радити виртуелне помоћне судије

„Гости и становници региона ће током Светског првенства у Калињинграду моћи да сазнају најновије информације о трасама градског и приградског саобраћаја, добију хитну помоћ и језичку подршку. Од 16. јуна до 28. јуна, информативни центар ће радити 24 сата дневно“, наводи се у саопштењу.

У саопштењу се додаје да ће оператери одговарати на питања навијача и страних гостију на четири језика: руском, енглеском, шпанском и француском.

Светско првенство у фудбалу биће одржано од 14. јуна до 15. јула у 11 градова Русије: Москви, Санкт Петербургу, Самари, Саранску, Ростову на Дону, Сочију, Казању, Калињинграду, Волгограду, Нижњем Новгороду и Јекатеринбургу.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала