Навијачку зону у Москви током утакмице Русија-Египат посетило више од 80 хиљада људи

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Уђи у базу фотографијаНавијачи прате утакмицу Светског првенства у фудбалу између репрезентација Русије и Саудијске Арабије у навијачкој зони у Москви
Навијачи прате утакмицу Светског првенства у фудбалу између репрезентација Русије и Саудијске Арабије у навијачкој зони у Москви - Sputnik Србија
Пратите нас
Фестивал навијача у Москви током утакмице између репрезентација Русије и Египта 19. јуна посетило је више од 80 хиљада људи, изјавио је за Спутњик директор московског Одељења за регионалну безбедност Владимир Черњиков.

„Навијачка зона била је препуњена — више од 80 хиљада људи ју је посетило јуче. Захваљујући прецизном раду свих структура, све се завршило добро“, истакао је Черњиков.

​Раније је саопштено да је улаз на фестивал фудбалских навијача током утакмице Русија-Египат привремено затворен због максималне испуњености места.

​Репрезентација Русије је у уторак у Санкт Петербургу победила репрезентацију Египта резултатом 3:1. Голове су постигли Денис Черишев и Артјом Џуба, а трећи је био аутогол Египћана.

Светско првенство у фудбалу први пут се одржава у Русији од 14. јуна до 15. јула 2018. Утакмице се одржавају на 12 стадиона у 11 градова. Руским фудбалерима остало је да одиграју још један меч у групи против репрезентације Уругваја, који ће се одржати 25. јуна у Самари.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала