Тадић: Хладне главе и оптимизам пред Бразил

© Sputnik / Михаил Воскресенский / Уђи у базу фотографијаТадић и Калво у дуелу
Тадић и Калво у дуелу - Sputnik Србија
Пратите нас
Српски фудбалски репрезентативац Душан Тадић изјавио је данас да је екипа мало „охладила главе“ после пораза од Швајцарске и да ће бити спремна за утакмицу против Бразила.
Џака слави гол на провокативан начин - Sputnik Србија
Прети им суспензија са два меча и новчана казна — Албанци прекршили једно правило ФИФА

„Прошло је време од утакмице са Швајцарском, глава се мало охладила. Свесни смо да имамо велику подршку у Србији, учинићемо све да се пласирамо у наредну рунду. Неће бити лако, али оптимизам је присутан. Добро је што је све у нашим рукама, јесте у питању Бразил, али зависи само од нас“, рекао је Тадић на конференцији за медије.

Тадић је додао и да је „затворени састанак у свлачионици“ уочи јучерашњег тренинга био прави потез, посебно што је он после Швајцарске јасно рекао да је пораз дошао, пре свега, због сопствених грешака.

„Рекао сам шта сам осећао. Јесте нас судија оштетио, али се трудим да видим шта смо ми могли боље да урадимо. Судија нас је дефинитивно много оштетио, али увек морамо да будемо бољи. На састанку смо рекли шта мислимо, били смо искрени, поштени једни према другима и само на тај начин могу да се реше проблеми. Не само у фудбалу, него у животу генерално“, поручио је Тадић.

Танјуг

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала