Инспектор Блажа: Ово бих шапнуо Путину... (видео)

© SputnikМаша Радовић и Прљави инспектор Блажа
Маша Радовић и Прљави инспектор Блажа - Sputnik Србија
Пратите нас
Прљави инспектор Блажа открио је за Спутњик шта би шапнуо Путину на ухо, да ли ће Меланији Трамп посветити песму, да ли је још увек остао „веран“ Памели Андерсон, али и који актуелни спортиста заслужује да се нађе у његовим стиховима.

Рок музичара и комичара Игора Блажевића, познатијег као Инспектора Блажу, питали смо у којој светској политичарки налази инспирацију, памти ли највећи блам у животу, али и с ким би се заменио на један дан у животу.

На питање ко му је тренутно под истрагом и докле се стигло у случају фудбалског судије Бриха, духовити Блажа, у свом стилу, одговара:

„Брих је, у ствари, Немац, Шваба. Три пута смо ратовали са њима и опет ћемо. Брих је показао све одлике немачког судије и немачког грађанина. То значи — не воли нас. И видели сте шта се десило. Мени је јако жао да једна тако круцијална одлука као што је пенал, а требало је да буде досуђен за нас, није био досуђен. Чему служи онда овај ВАР? Зашто они тамо ’варе‘, ако не могу да досуде пенал? И о Бриху могу рећи све најгоре. Видећемо на следећој утакмици да ли ће судити исто тако лоше као против нас.“

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала