Амерички медији: Како је Путин постао први победник Светског првенства

© Sputnik / Уђи у базу фотографијаОдушевљени навијачи прослављају победу на Шпанијом
Одушевљени навијачи прослављају победу на Шпанијом - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Русије Владимир Путин, без обзира на све покушаје мешања, „победио“ је на Светском првенству у фудбалу, сматра коментатор „Ју-Ес-Еј тудеј“ Мартин Роџерс.
Стадион у Ростову на Дону пред почетак утакмице Светског првенства у фудбалу између репрезентација Бразила и Швајцарске. - Sputnik Србија
Амерички медији: Светско првенство у фудбалу једно од најинтересантнијих

По мишљењу аутора чланка, без обзира на то што се Путинове методе, политика и мишљење нису променили, за руског лидера је ситуација све боља и сада је небитно шта ће бити даље.

Роџерс сматра да је Светско првенство у фудбалу натерало све да забораве замерке међународне заједнице према Москви и омогућило Путину да угости председнике и премијере других држава.

Захваљујући празнику фудбала, Русијa је постала привлачна за туристе, пише Роџерс. Стотине хиљада гостију је дочекало сунце, величанственост Москве и пријатељски расположени Руси, што се није очекивало. Многи су нагласили и да је безбедна ситуација у Русији. Све је то натерало многе навијаче да Светско првенство сматрају једним од најбољих у последње време.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала