Руски војници у Сирији спремни за „битку“ против Хрвата

© Sputnik / Евгения Новоженина / Уђи у базу фотографијаРуски фудбалери прослављају победу над репрезентацијом Шпаније у утакмици осмине финала Светског првенства у фудбалу
Руски фудбалери прослављају победу над репрезентацијом Шпаније у утакмици осмине финала Светског првенства у фудбалу - Sputnik Србија
Пратите нас
Руски војници у бази Хмејмим у Сирији пажљиво прате Светско првенство у фудбалу и не пропуштају ниједан пренос, рекао је новинарима након повратка из Сирије један од пилота. Са нестрпљењем ишчекају и предстојећи меч „зборнаје“ против репрезентације Хрватске који ће бити одигран у суботу.
Навијачи Русије пред меч - Sputnik Србија
Зашто Русија мора да буде првак света

Данас се на један од војних аеродрома у Краснодарском крају након дуге службе у Сирији вратило шест авиона-ловаца Су-25. У последње време из Сирије су се вратили медицински одреди за специјалне намене и јединице војне полиције, а враћени су и 27 авиона и хеликоптера и авионска техника.

Према речима старијег пилота Владислава који је дао изјаву за медије, војници у Хмејмиму пажљиво прате Светско првенство.

„Ми гледамо све утакмице, укључујући и преко страних телевизија“, нагласио је он. 

Светско првенство у фудбалу први пут се одржава у Русији од 14. јуна до 15. јула. Утакмице се играју у 11 градова: Москви, Санкт Петербургу, Волгограду, Јекатеринбургу, Казању, Калињинграду, Нижњем Новгороду, Ростову на Дону, Самари, Саранску и Сочију.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала