Председник ФИФА: СП у Русији је најбољи Мундијал у историји

© Sputnik / Нина Зотина / Уђи у базу фотографијаРеклама за Светско првенство у фудбалу 2018. у Русији
Реклама за Светско првенство у фудбалу 2018. у Русији - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник ФИФА Ђани Инфантино изјавио је да је Светско првенство у фудбалу у Русији најбоље у историји и да би желео да захвали свима који су учествовали у организацији и припреми турнира.
Председник ФИФА Ђани Инфантино и председник Русије Владимир Путин на Црвеном тргу у Москви - Sputnik Србија
Инфантино: На Мундијалу у Русији осећам се као дете у продавници играчака

„Невероватно, предивно Светско првенство. Од самог почетка турнира доживљавамо невероватне емоције јер се налазимо овде, а за два дана одржаће се и врхунац свега овог — финале. У претходне две године сам говорио да ће Светско првенство 2018. бити најбоље до сада. Сада могу још једном да кажем, али са увереношћу, да је ово најбоље Светско првенство у историји. Желео бих да се захвалим свима који су били укључени у организацију и припрему турнира“, рекао је Инфантино на конференцији за новинаре.

„Велико хвала руском народу, целој Русији. Захваљујем се Влади, председнику Владимиру Путину, локалном организационом одбору и Фудбалском савезу Русије. Свима онима који су у овој земљи обезбеђивали оптимално одржавање Светског првенства, најбољег у историји. Срце и осмех Светског првенства — волонтери, хиљаде људи који су радили на организацији турнира“, додао је Инфантино.

Светско првенство у фудбалу одржава се од 14. јуна до 15. јула у 11 градова Русије. Финале турнира између репрезентација Француске и Хрватске игра се 15. јула на стадиону „Лужњики“ у Москви.

 

 

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала