Србија не одустаје од случаја „Жута кућа“

© Youtube/screenshotЖута кућа, Косово и Метохија
Жута кућа, Косово и Метохија - Sputnik Србија
Пратите нас
Министар здравља Златибор Лончар изјавио је данас да председник Србије Александар Вучић, као ни Влада Србије, неће одустати од решавања случаја трговине органима који се наводи у извештајима некадашњег посебног известиоца Савета Европе Дика Мартија.
Хашим Тачи - Sputnik Србија
Хоће ли Тачи, Чеку и Љимај на суд због злочина

О случају „Жута кућа“ у парламенту је данас поставила питање посланица Нове Србије — Покрет за спас Србије Санда Рашковић Ивић, а Лончар јој је рекао да ће председник Републике инсистирати да се то реши и да се ни у једном моменту неће одустати од тога.

„Ни у једном моменту неће одустати од тога, колико је то могуће да имамо утицаја на људе који ће да воде поступак. Сигуран сам да то не може да се сакрије и да ће изаћи на светлост дана шта и како је рађено“, рекао је министар.

Санда Рашковић Ивић је у парламенту, где је у току расправа, између осталог и о пресађивању органа, питала да ли ће Вучић затражити објашњење од косовског председника Хашима Тачија у вези са случајем „Жута кућа“ који је, како каже, имао везе са „трансплантацијом српских органа“.

„Занима ме да ли ће Вучић поменути оно што се дешавало у Жутој кући председнику Косова“, рекла је Санда Рашковић Ивић.

Танјуг

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала