Ко је покушао да отме деду Јелене Ђоковић

© Sputnik / Александар МилачићПолиција
Полиција - Sputnik Србија
Пратите нас
Деда Јелене Ђоковић, супруге најбољег српског тенисера, пронађен је везан за металну конструкцију у близини своје куће, а на себи није имао видљивих повреда. Полицији је рекао да су јутрос око 3.00 сата у његову кућу ушла двојица маскираних разбојника која су му из новчаника узела око 26.000 динара и мобилни телефон.

Полиција је, како је саопштио МУП, одмах обавила разговор са пронађеним мушкарцем и о свему обавестила Више јавно тужилаштво у Ваљеву. За починиоцима се трага.

Председник Општине Љиг Драган Лазаревић потврдио је да је деда супруге Новака Ђоковића М. Р. пронађен везан у кукурузишту и да је реч о покушају отмице.

„Ту је случајно пролазио директор Комуналног предузећа Владимир Стајић који је чуо запомагање и прискочио у помоћ. Контактирали смо већ неколико пута његову ћерку, Новакову ташту, која се тренутно налази у Монте Карлу, и која нам је рекла да њеном брату стижу поруке у којима се тражи два милиона евра за откуп“, навео је Лазаревић, преноси Танјуг.

Из пи-ар тима Новака Ђоковића саопштено је да је породица „у потпуном шоку због свега што се десило“.

„Деда Јелене Ђоковић, због свих околности, није у стању да даје изјаве медијима, баш као ни Новак и Јелена, али се захваљују полицији на брзој реакцији. Због чињенице да је истрага још у току, моли се јавност за разумевање“, наведено је у изјави.

Танјуг

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала