Трампов зет: Срби су „таф пипл“

© REUTERS / Kevin LamarqueПредседник САД Доналд Трамп и његов саветник и зет Џаред Кушнер долазе на састанак са представницима индустрије у Вашингтону
Председник САД Доналд Трамп и његов саветник и зет Џаред Кушнер долазе на састанак са представницима индустрије у Вашингтону - Sputnik Србија
Пратите нас
Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је данас са вишим саветником и зетом америчког председника Доналда Трампа Џаредом Кушнером о јачању односа двеју земаља.
Џон Болтон и Ивица Дачић - Sputnik Србија
Дачић се срео с Џоном Болтоном

Дачић је у разговору током радног ручка, који је организовао државни секретар Мајк Помпео, позвао Кушнера да посети Србију. 

Оценивши да Србија и Америка треба да развијају јаче везе, Дачић је пренео Кушнеру да би његово ангажовање по том питању много допринело бољој сарадњи двају народа. 

Како је Кушнер поменуо да је са председником Трампом путовао у Саудијску Арабију, Израел и Ватикан, Дачић га је позвао да посети Србију и упознао га са позивом који је председник Вучић упутио америчком председнику да посети Србију. 

Кушнер је на то приметио да су Срби „таф пипл“ (жестоки момци) и додао да би било „предивно када би посетио Србију“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала