Константин Костјуков: Америка жели да буде велики газда целој планети (видео)

© SputnikМаша Радовић и Константин Костјуков
Маша Радовић и Константин Костјуков - Sputnik Србија
Пратите нас
Америка, пре свега, економски тежи да угуши друге нације. А данас је велико питање који је рат страшнији — оружани или економски? Први може да се заврши, али други може да траје цео живот и питање је шта је горе, каже у интервјуу за Спутњик Константин Костјуков.

Уметник који је одавно многима постао прва асоцијација за балет, Константин Костјуков, за Спутњик је открио ко је бољи у својој струци — Нурејев или Баришњиков, које кућне послове с лакоћом обавља, али и шта је за њега дефиниција лепоте.

Костјуков, који је иначе пореклом из Русије, детињство је провео у Кијеву. На нашу констатацију да је с данашњег политичког аспекта вероватно незахвално за чистокрвног Руса да одраста у срцу Украјине, балетски играч нам је појаснио тренутну ситуацију:

„Постоји јако пуно Руса у мом граду, па је сигурно цела атмосфера непријатна негде. Међутим, не видим да је сад почео неки сукоб између људи, између комшија, браће, сестара. Хвала Богу, до сада још толико памети имају. Не би ваљало да то пређе у мржњу, онда би то била велика агонија. Родитељи су ми тамо, родбина ми је тамо и у принципу је засад све у реду, није ништа толико драстично страшно, мада, вероватно, у мозгу постоји та једна мала мисао зато што се десило нешто што у принципу не би требало да се деси“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала