Мистериозни објекат: Шта је Гугл снимио у близини грчке обале? (видео)

Пратите нас
Чудан објекат на обали Грчке пронађен је на апликацији „Гугл ерт“ и изгледа да нико нема појма о томе шта је, преноси „Индипендент“.

Како се наводи овај округли објекат је комплетиран с мањима круговима у својој унутрашњости и јасно се може видети испод површине мора, односно само неколико метара од обале Мичанионе код Солуна.

Снимак је подељен на „disclose.tv“, а то је урадио један корисник апликације „Гугл ерт“, који тврди да је објекат дугачак скоро 70 метара.

Одмах након објављивања мистериозног снимка појавили су се коментари корисника интернета који су покушавали да одгонетну шта се крије дубоко у води, а највише њих сматра да је реч о објекту некадашњег светионика или чак вулканском кратеру, преноси Б92.

„Занимљиво је што је облик симетричан. С обзиром да постоји лука на северу, можда је она повезана са овом структуром?“, само је једно од питања које су постављали људи на интернету.

С обзиром да је објекат веома близу обали и да је, судећи по снимку, вода плитка, многи сматрају да је изузетно чудно што га нико до сада није видео или што нико није наишао на њега.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала